Met mijn passie voor het leggen van authentieke verbindingen en mijn scherpe coaching vaardigheden, breng ik onmiddellijke verbetering in collegiale relaties en creëer ik een stimulerende omgeving voor persoonlijke groei.

Over Carlijn Simons

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de relaties tussen mensen. Ik houd ervan te ontdekken wat mensen drijft, ze verbindt en ben op mijn best wanneer ik ze daarin kan aanmoedigen.

Iedereen heeft momenten waarop je op je goed voelt en floreert in je leven en op je werk maar kent ook de momenten waarop het tegenovergestelde waar is. Dit geldt ook voor mijzelf.

Het verwondert mij dat we op de werkvloer vaak voorbij gaan aan gebeurtenissen en emoties die zo bepalend zijn in ons leven. Iedereen heeft ze en als er ruimte voor is op het werk, stimuleert het verbinding en versterkt dit de onderlinge werkrelaties en gezamenlijke resultaten.

Daarom help ik mensen zich beter en zekerder te voelen in contact met zichzelf en collega’s.

Connection

Care

Compassion

Complexe vraagstukken? Graag!

Als Hostmanship Specialist werkte ik de afgelopen 13 jaar in organisaties aan het implementeren van de Hostmanship filosofie: de kunst mensen het gevoel geven dat ze welkom zijn. Altijd met een flinke dosis nieuwsgierigheid en een scherpe blik.

Anderen over Carlijn:

‘Je vermogen om onbevooroordeeld te zijn en je eerlijke en openhartige communicatie vormen een krachtige combinatie die leidt tot succesvolle resultaten. Je bent toegankelijk voor diverse perspectieven en mensen, en je deelt je oprechte meningen en advies zonder terughoudendheid. Je bent recht door zee zonder het verlies van vriendelijkheid en integriteit.’ – Michelle

Plan meteen jouw eerste coachafspraak in.

"Het verwondert me dat we zo veel moois laten liggen in het contact met teamleden/collega’s en daarmee onszelf én de ander echt tekortdoen. "

Afspraak maken

0638787177

info@carlijnsimons.com